Genel Duyuru ve Simsek Bot için Gelecek Planları

Herkese merhaba. Bu yazıyı normalde destek sunucumuzdan paylaşacaktım, ancak herkesin uzun mesaj okumayı sevdiğini zannetmediğim için blog sayfamızdan yazmayı uygun gördüm.

Bu yazımızda önce herkesi ilgilendiren birkaç duyurudan, sonrasında ise Simsek Bot için neler yapacağız, planlarımız neler onlardan bahsedeceğim.

İlk duyurumuz, bot hakkında yapılan yorumlar hakkında olacak. Sunucumuz üzerinden bizlere yaptığınız olumlu/olumsuz bütün yorumlar için çok teşekkür ederiz, ancak sizlerden bir şey istiyoruz. Yapmış olduğunuz bu yorumları https://top.gg/bot/524552476444196885 üzerinden Discord ile giriş yaptıktan sonra aşağıdaki “Ratings & Reviews” kısmından yaparsanız, botun ilerleyen zamanlardaki ulaşacağı kitlelere ışık tutacağını düşünüyoruz. Bu konudaki desteğiniz için şimdiden teşekkürler. (ilgili yer aşağıdaki resimde belirtilmiştir.)

İkinci duyurumuz, Şubat ayından itibaren oy zorunluluğu yeniden kademeli olarak aktif olacak. Ancak şunu da belirtmek istiyoruz ki, oy zorunluluğu durumu yeni gelecek güncellemede 12 saat aralığından 24 saate çıkarılacak. Bu da demek oluyor ki günde sadece 1 kere oy vererek botu dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. (Oy verdiğiniz site halen 12 saatte bir yeniden oy vermenizi kabul ediyor, isteyen 12 saatte bir de oy verebilir :))

Üçüncü duyurumuz ise son zamanlarda yaşadığımız kesintiler hakkında. Hosting firmasından aldığımız bilgiye göre sorun çözüldü ve değerler normale döndü. Umuyoruz ki ilerleyen zamanlarda kesinti yaşamadan sizlere hizmet sunabilelim.

Şimdi gelelim Simsek Bot hakkındaki gelecek planlarına;

Biliyorsunuz ki son güncellemede duyurusunu yaptığımız gibi botu yeniden yazıyoruz. Şu anki durum botun yarısı bitti. Amacımız botun kuruluş yıl dönümü olan 8 Mart 2024’e kadar yetiştirmeyi planlıyoruz. Bu tarih sarkadabilir, ancak biz de elimizden geleni yapıyoruz. Botu ciddi manada kullanıp desteklerini esirgemeyen bazı arkadaşlara güncelleme hakkında bilgi paylaşımı yapıp fikirlerini alıyoruz, bu sebepten dolayı ekleyeceğimiz şeyler de artıyor. Ama size şunu söyleyebilirim ki bu kadar beklediğinize değen bir güncelleme hazırlıyoruz, buna emin olabilirsiniz. Sizlere tekrardan desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederiz.

Yazıyı okuduğunuz için teşekkürler, Simsek ile kalın 🙂

Turkoglu- avatarı