28.11.2023 | Güncelleme (v5.13)

Söz verdiğimiz gibi:

  • Müzik sistemimizde bulunan oynat komutu, artık ara komutu gibi aradığınız şeyin 25 sonucunu gösterecek şekilde güncellendi. Bu sayede isterseniz ara komutu ile, isterseniz de oynat komutu ile aradığınız şeyin sonuçlarını görebileceksiniz. ( /oynat )
  • Müzik sistemine Slowed+Reverb, Bass Boost, Darth Vader, Nightcore ve daha fazlasını içeren 23 farklı ses efekti eklendi. Bu efektler sayesinde dinlediğiniz şarkılara istediğiniz efekti verebilirsiniz. ( /sesefekti )
  • Müzik sistemine genel anlamda daha iyi bir deneyim elde edebilmeniz adına iyileştirmeler yapıldı.
  • Destek sistemindeki talep kanalında çıkan menüye, talebe kişi ekleme ve çıkarma eklendi. Bu sayede sahiplenilen talebe istediğiniz kişileri ekleyip/çıkartabilirsiniz.

Önemli bilgilendirme: Simsek Bot’a bu güncellemeden sonra sadece hata düzeltmeleri içeren güncellemeler gelecek olup, duyurularda bahsettiğimiz yol haritamız olan botu discord.js’nin en son sürümü olan v14’e uyarlama çalışmasına başladık. Vaktim oldukça bu çalışma devam edecek olup, botu şu anki haliyle (5.13 sürümü) kullanmaya devam edebilirsiniz.

Herhangi bir eksik veya hata durumunda destek sunucumuza katılabilir, önerileriniz için /öneri komutunu kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Turkoglu- avatarı