16.08.2021 | Güncelleme (v4.18)

+ Daha önceden botta bulunan ve bayağı uzun bir süredir güncellemediğimiz toplu rol komutu yeniden güncelleştirilerek bota eklendi. Bu komut ile sunucunuzdaki bütün üyelere ve botlara tek komutla istediğiniz rolü verebilirsiniz. (s-toplurol)
+ Kanal koruması, rol koruması, sağ tık ban ve kick koruması, sunucu ayarları koruması, bot ekleme koruması ve everyone-here koruması eklendi. Bu korumaları komut içerisinde bir rol ve ayarlarla oynayan kişiye bir olay (ban-kick veya seçtiğiniz rolü alması) seçerek ayarlayabileceksiniz. Everyone ve here koruması, reklam ve link koruması gibi 5 limitten sonra işlem yapıyor. Detaylar komutun sorularına eklendi. (s-koruma)
+ Reklam-link koruması yeni eklenen koruma sistemine uyarlandı, limit 5 olarak sabit kaldı. Reklam ve link korumasını kullanan kişilerin komut ile yeniden ayarlamaları gerekiyor. (s-koruma)
Ayarlar komutu, eklenen koruma sistemleriyle beraber şiştiğinden dolayı sayfalı sistem olarak düzenlendi. (s-ayarlar)
+ Destek sistemine sistemi ayarlamadan önce talep açmak için tıklayın mesajını ve talep açma butonunun rengini ayarlama değişkenleri eklendi.
+ Gazete manşetlerini okuyabileceğiniz komut eklendi. İçerisinde 21 gazete bulunuyor. (s-gazete)
+ Daha önce bulunan tarihte bugün komutu, detaylandırılarak yeniden eklendi. (s-tarihtebugün)
– Dil sistemi tamamen kaldırıldı.

Botu oylamak için https://top.gg/bot/524552476444196885/vote bağlantısını kullanabilirsiniz. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz. 🙂

Turkoglu- avatarı